Totes les col·leccions
Els Nostres Llits
Quina diferència hi ha entre les formes dels coixins?
Quina diferència hi ha entre les formes dels coixins?
Juan Carlos Gil avatar
Escrit per Juan Carlos Gil
Actualitzat fa més d’una setmana

Potser haureu vist a les fotos dels nostres amics gossos que els coixins dels llits tenen diferents formes. Això es deu al fet que els nostres llits estan fets en forma de U o L, depenent de la mida que trieu per al vostre gos.

Forma d'U

El nostre llit en forma de U és perfecte per a gossos que els agrada abraçar-se o sentir-se abraçats mentre dormen. Aquesta forma permet que el teu gos se senti protegit al voltant del seu cos, proporcionant una sensació de seguretat i comoditat.

Realitzem aquest disseny en mides S i M, per a gossos més petits.

Forma de L

El nostre llit en forma de L és ideal per a gossos que els agrada estirar-se i estirar-se mentre dormen. Aquesta forma permet al teu gos tenir un ampli espai per dormir, sense sentir-se confinat. Fas aquest disseny especialment en talles L i XL.

Cama viscoelástica para perros grandes de calidad premium

Prefereixes un canvi de forma?

No hi ha cap problema. Com bé sabeu, fem tots els llits per encàrrec. Això ens permet personalitzar-lo com vulguis.

Si vols una mida gran però el coixí té forma d'U, podem fer-ho així, al teu gust. Aquest canvi comporta un càrrec extra, ja que utilitzem més material i temps de costura.

Si decideixes fer-ho, posa't en contacte amb nosaltres i ho comentarem.

Com triar la mida

Si tens qualsevol dubte sobre com triar la talla adequada per al teu gos, no dubtis en contactar amb el nostre equip d'atenció al client. Estem aquí per ajudar-vos a trobar el llit perfecte per al vostre amic pelut. També us podeu guiar per aquest article on donem exemples.

Respon això a la vostra pregunta?