Totes les col·leccions
Els Nostres Llits
Per a quins gossos són ideals els llits de viscoelàstica per a gossos balukaDREAM?
Per a quins gossos són ideals els llits de viscoelàstica per a gossos balukaDREAM?
Juan Carlos Gil avatar
Escrit per Juan Carlos Gil
Actualitzat fa més d’una setmana

Quins peluts es beneficien més dels llits balukaDREAM?

Si et preguntes per a quin tipus de gos (o gat, no ho oblidem) estan fets els nostres llits balukaDREAM, ho resumim en una sola paraula: per a tots. Però hi ha casos especials que treuen més profit d'aquest luxe per a les mascotes.

El teu gos té problemes amb els ossos i les articulacions?

Si el teu amic de quatre potes camina coixejant, té artritis, displàsia de maluc o qualsevol altre problema que li faci dir "ai!" cada vegada que es mou, un llit de viscoelàstica balukaDREAM és just el que necessita. Els nostres llits estan dissenyats per a donar-li aquest suport extra que el seu cos demana a crits.

Tens un gos que podria jugar a l'NBA per la seva mida?

Els gossos grans no només ocupen més espai al llit, sinó que també corren més risc de patir problemes articulars. Els nostres llits són perfectes per donar-los el suport que necessiten els seus cossos grans i de creixement ràpid.

El teu pelut està en la seva “època daurada”?

Si el teu gos ja està comptant la seva edat amb dues potes, un llit balukaDREAM és com enviar-lo a un spa de cinc estrelles sense sortir de casa. És el mínim que es mereix després de tants anys donant-te amor.

Algun repte físic o recuperació en curs?

Ja sigui que estigui recuperant-se d'una cirurgia o tingui alguna discapacitat, un llit confortable pot fer meravelles pel seu benestar. A més, si passa molt temps tombat, els nostres llits ajuden a protegir la seva pell i reduir el risc d'escares.

Tens un petit amb problemes d'esquena?

Els teckels i altres gossos de mida mini però amb problemes d'esquena també mereixen un descans de luxe. Els nostres llits són l'opció ideal perquè dormin com a reis.

En resum...

El llit de viscoelàstica balukaDREAM és el paradís del descans per a tot gos que vulgui dormir com una marmota, però especialment per a aquells que necessiten una cura extra en ossos, articulacions i benestar general.

Recordeu que la vida d'un gos és més curta que la nostra. Fes que cada moment de descans compti amb balukaDREAM.

Respon això a la vostra pregunta?